به گزارش میراثاریا بهنقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری، ساناز مینایی مدیر برند آشپزی «ساناز سانیا» که مدیریت سالن 38a را در این نمایشگاه بر عهده دارد، اظهار داشت: «بر اساس دستور معاون گردشگری کشور، مدیریت سالن 38a برای معرفی غذاهای بومی و سنتی اقوام بر عهده بنده است و در این راستا هر روز انواع غذاهای محلی استانها را معرفی خواهیم کرد.»
او ادامه داد: «بر این اساس در این سالن هر روزه غذاهای بومی و سنتی استانهای مختلف کشور را بین بازدیدکنندگان به طور رایگان توزیع میکنیم تا مردم بیشتر با انواع غذاهای محلی و خاصیتهای درمانی آن آشنا شوند.»
مینایی با بیان اینکه به واقع ایران متنوعترین ادویهجات را در خاورمیانه دارد و تنوع غذایی کشور ما بسیار زیاد است، عنوان کرد: «متأسفانه در تبلیغ و معرفی این غذاها و خوراکهای مفید و درمانی کمی فقیرانه عمل شده است.»
مدیر برند آشپزی «ساناز سانیا» افزود: «نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته، فرصت مناسبی برای معرفی غذاهای بومی و سنتی 31 استان کشورمان خواهد بود. »
او با بیان اینکه با همکاری شرکت ایرانگردی و جهانگردی، آموزش 54 هتل را در کشور در حوزه غذایی و رستورانداری اجرا خواهیم کرد، گفت: «در مفاد این تفاهمنامه منعقد شده است که ما بتوانیم عارضه رستوران هتلها را احصا کنیم و سبزیجات و صیفیجات هر استانی را برای هتلها به تفکیک ذائقه همان شهر تهیه و در اختیار هتلها قرار دهیم.»
انتهای پیام/